Thursday, July 28, 2011

special day...

As salam..

special day for me..dah sebulan dah berlalu..it's my lovely father's besday..18hb 6 y ke 50..abah dah masuk 50 la..maa bgtau kt aku nak buat surprise kt abah besdat y ke 50..

mula2..aku xtau nak balik ke x sebab..cam biasa la aku kan tiap2 minggu bz je manjang..kelas la..tp aleh2..kelas cancel lak hr2..hehe..mmg aku bleh blik la jwbnye..maa ckp kt aku awl2 lg tp aku dok berdolak dalik xtau nk blik ke x..lg st tgh bln2 fhm2 je la kewangan aku cmne kn..:)

tp ble kelas xde..aku pon decide la blik majlis ni bknnye selalu buat kn..setahun sx je smbutnye..plak2 y ke 50..sblm ni xpernah pon buat cmni..aku pk2 duit bleh cri kn..aku takut lau aku xblik ade pape berlaku nanti aku akan menyesal seumur hidup..nauzubillah...

so aku ambil keputusan balik raikan hari lahir abahku bersama family tersayang...

abah xtau..buat surprise..abah mmg terkejut gak la..ni buat antara family aku je n jemput mok nah je..tok guru ngaji aku untuk baca doa selamat..

sumenye berjalan lancarn sume enjoy..

lauk2 maa buat sdappppp sgt......i love it....

along saaaaaaayaaaaaaang maa n abah.....(^_^)

majlis baru nak mula..

masa nak makan...

seleranya makan...sdapppp sgt...

abah..potong kek byk2 ea..

so sweet...i love maa n abah...

No comments:

Post a Comment